Retur Produse

Conform legislatiei în vigoare orice persoană fizică poate returna un produs în termen de 10 zile de la recepționarea acestuia.

PetsMag.ro va returna contravaloarea oricărui produs care îndeplinește următoarele condiții:
 

  • produsul va fi returnat în ambalajul original cu toate accesoriile și etichetele aferente intacte.
  • în cazul în care a fost utilizat, produsul trebuie să nu fie deteriorat sau sa prezinte urme vizibile de utilizare.
  • produsele perisabile (hrană,vitamine,delicii etc) vor putea fi returnate numai în cazul în care ambalajul nu a fost deschis.
  • toate documentele însoțitoare vor trebui returnate (garanție,factură,bon fiscal etc)
  • se va completa formularul de retur


Procedura de retur

 1. Formularul de retur va trebui trimis la adresa office@petsmag.ro și conține următoarele date:

Nume și prenume:
Adresa de e-mail:
Număr de telefon:
Număr Factură/Comandă/Aviz de expeditie/Bon fiscal: 
Produse:
Motivul returului:  (nu este obligatoriu)

2. În termen de 3 zile lucrătoare veți primi o înștiințare prin e-mail sau telefonic privind numărul de înregistrare al cererii.

3. După primirea înștiințării veți returna produsele la adresa : Soseaua de Centura, Nr. 2-4, Voluntari, Ilfov
 

  • dacă se constată că produsele îndeplinesc toate condițiile impuse mai sus atunci veți fi contactat pentru a vi se comunica detaliile finale și termenul de rambursare a valorii produselor.
  • dacă produsele returnate sunt deteriorate, au semne clare de utilizare și nu pot fi vândute ca și produse noi, ne rezervam dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi diferența de pret dintre produse noi și cele deja utilizate.
  • în cazul în care produsele sunt într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lor ne rezervăm dreptul de a refuza returul. În acest caz produsele vor fi trimise înapoi prin curier iar taxele aferente transportului vor fi suportate de către client.


Important:

Nu se va returna contravaloarea transportului plătit pentru a recepționa produsele și nici contravaloarea transportului pentru trimiterea lor înapoi către noi. Plata contravalorii produselor se va face prin banca în contul bancar specificat de catre client în decurs de 30 zile de la acceptarea returului.