Prelucrarea datelor cu caracter personal

Acord de confidentialitate
petsmag.ro este singurul proprietar al informatiilor colectate. Aceste informatii nu sunt si nu vor fi vandute, inchiriate sau facute cunoscute unor terti in alte moduri decat cele prezentate in acest document. petsmag.ro mentine fisiere statistice pentru a analiza tendinte, a urmari activitatea membrilor sau pentru strange date referitoare la localizare. Acestea nu contin in nici un fel informatii personale ale vizitatorilor. Datele personale ale dumneavoastra si ale destinatarului vor fi folosite de catre petsmag.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative sau a informatiilor la cerere etc. petsmag.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

TRIMITE UNUI PRIETEN
Cand un vizitator alege sa "Trimita unui prieten" o recomandare, un articol, o stire etc, numele si adresele de mail nu sunt retinute. petsmag.ro va trimite prietenului un singur e-mail continand informatiile solicitate. In nici o circumstanta,petsmag.ro nu va mai trimite alt e-mail catre vizitator sau prietenul lui.

SCHIMBARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE
Daca si in momentul in care "Politica de confidentialitate" a datelor se schimba, membrii inregistrati vor fi notificati de schimbari, impreuna cu un link catre aceasta pagina pentru a vizualiza schimbarile. Daca un membru decide ca aceasta "Politica de confidentialitate" este in defavoarea lui, el poate opta pentru anularea contului.

ACORD DE CONFIDENTIALITATE
Prin folosirea site-ului petsmag.ro declari ca esti de acord cu "Politica de confidentialitate" prezentata in documentul de mai sus.