Livrare Gratuita


În urma lansării comenzii veți primi un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face în termen de 1 - 3 zile lucrătoare. Pe raza municipiului București și în zonele limitrofe, livrarea se face de către un curier PetsMag. În ziua livrării, veți fi contactat telefonic pentru a stabili ora la care doriți livrarea comenzii.

COMENZILE PRIMITE DIN BUCUREȘTI SAU ZONELE LIMITROFE BUCUREȘTIULUI
În București și localitățile limitrofe* livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 100 RON. În cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 100 RON se va percepe o taxă de transport de 9,9 RON.
Localități limitrofe: Otopeni, Tunari, Ștefănești, Voluntari, Afumați, Pantelimon, Dobroești, Cernica, Cățelu, Manolache, Popești Leordeni, Frumușani, Berceni, Vidra, Jilava, Măgurele, Bragadiru, Domnești, Chitila, Mogoșoaia.
Important: livrarea produselor este asigurată în limita stocurilor disponibile din depozitul PetsMag sau al furnizorilor.

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE LOCALITĂȚI DECÂT BUCUREȘTI
Comenzile primite din afara București-ului se vor livra prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarea acestor comenzi este GRATUITĂ pentru comenzile a căror valoare depășește suma de 300 RON. Coletul va fi expediat de către firma noastră în termen de 1 - 3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Taxa unică de expediere are valoarea de 14,9 RON și se aplică doar comenzilor cu o valoare sub 300 RON, aceasta va fi inclusă în valoarea de ramburs de achitat în momentul ridicării comenzii.

La livrările făcute prin firma de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastră în termen de 24 - 48 de ore de la expedierea lui de către firma noastră.

Suma care va trebui platită de catre dumneavoastră va fi achitată direct la firma de curierat și va include:

  • valoarea produselor comandate
  • taxa de livrare de 14,9 RON dacă valoarea comenzii este mai mică de 300 RON.


Nu există o valoare minimă impusă pentru livrarea comenzilor în alte localități decât București însă pentru comenzile cu o valoare mai mică de 300 RON se va percepe o taxă de livrare de 14,9 RON.

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE ȚĂRI